Thursday, May 3, 2012

streamyx apa sudah jadi.

Assalamualaikum warahmatullah.

Hai selamat malam semua..kabare? Tetiba terjawa malam ni..harap takde orang jawa yang marah kat aku..dniat dihati memang nak belajar tapi lidah aku memang tak dapat nak menyebut..berbelit-belit hehe.


Okeh berbalik ke tajuk utama sekarang..kat rumah ni dah bertahun aku guna streamyx..alhamdulillah laju juga la kalau online..takde la sampai tertidur nak buka satu-satu page tu..orang dok sibuk tukar tapi aku tetap setia dengan encik streamyx ni malas nak tukar sebenarnya hehe.

Semalam tengah best-best aku membalas kunjungan tetiba loading error..aik apa sudah jadi? Keluar tengok modem, ciskek betei ayat nad line problem rupanya..lampu untuk internet merah macam yang dalam gambar tu..erm tak best la camni, nak blogwalking pun takde mood, nak sembang-sembang dengan pakcik google pun ilang mood.

Sampai sekarang line masih sama takde perubahan pun..nasib la ada cik mini ni boleh juga aku post entri ni hehe..tapi tak berapa syok la sebab cik mini ni terhad je fungsi dia, tak macam cik lappy -.- ..erm agak-agak bila la nak elok line streamyx ni eh.


p/s : malam ni cik lappy rileks hehe

14 comments:

  1. mr streamyx dah penat..dia ambil cuti sehari..hikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puteri : erm betul juga kan..biar la dia cuti sehari hehe

      Delete
  2. alahai kesiannya...bagi la mr.streamyx awak rehat..sbb dh salu sgt bekeja tu..>_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. namakusuzy : saya bg en streamyx rehat sampai ari isnin hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Saya disini : bukan jahanam tp lmbt bayar bil hehe

      Delete
  4. dah expired date kott..hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zarol : memang dah expired pun haha

      Delete
  5. mr streamyx dah kembali bekerja lom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puteri kasih : mr streamyx masih bercuti..isnin kot baru masuk kerja semula :)

      Delete
  6. hehe..pressure gk r kalau tenet cam siput..:)

    sabar jela..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faizah husna : betul tu tp alhamdulillah streamyx ni ok je line dia :)

      Delete
  7. hehe mee kalau line dh lme sgt buat hal terus col telekom . btw comel betoi modem tuh !! mee punye hitam legam mcm tade psaan . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Supergirl : dah tepon tm tapi lewat so kena sabar smpi ari isnin la hehe..tu modem beli sendiri yg asal da punah kena panah petir hihi

      Delete