Friday, May 25, 2012

1st GiveAway by Nabila Medan

hai semua..kali ni aku join GA lagi. terima kasih kat Michelle a.k.a owner damnright-welcomestalker.blogspot.com sebab tag aku hehe

korang rasa nak join juga klik je kat banner untuk maklumat lanjut

tiga orang mangsa tag..

nornadiah
korn
rasya



p/s : kena tag join la aku hehe

15 comments:

  1. mmg nak join tapi siang tadi sibuk sgt..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/05/welcome-to-my-personal-blog.html

    ReplyDelete
  2. haha ni boleh la join kan :D

    ReplyDelete
  3. thank U tag... kalo berkesempatan aku join keyh

    ReplyDelete
  4. Dulu suka join GA. Sekarang dah malas. HUhu.

    ReplyDelete
  5. korn : ok..join jgn tak join :)

    ReplyDelete
  6. pet : kena tag punya pasal la ni :D

    ReplyDelete
  7. eein : join sbb nak memeriahkan je :D

    ReplyDelete
  8. Jom Ramai2 Join Giveaway Baru Ni !! Terhad Untuk 200 Peserta Sahaja !! CEPAT !! :Dhttp://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Fie : terima kasih menjemput..insyaAllah saya join nanti :)

      Delete
  9. Jemput join GA saya . Hadiah voucher,vector,anting - 2 berjutai dan anggur dan edit full simple template menunggu anda . Apa lagi jemput join -

    http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete