Thursday, May 17, 2012

blogger card dari eyqa hasnan

Assalamualaikum warahmatullah.

hai semua apa khabar? sihat la hendaknya ya, kalau rasa badan kurang sihat tu cepat-cepat la buat sesuatu ya. takut nanti semua kerja tak dapat buat kan kan kan hihi.


ha yang kat atas ni blogger card aku. cik eyqa hasnan yang buatkan, simple dan yang penting aku suka (aku tak reti nak buat) hehe. jadi kat sini aku nak ucap bebanyak terima kasih la kat cik Eyqa Hasnan ye, rajin dia buat hehe.

tu je aku nak cakap kali ni hehe. TAMMAT

23 comments:

  1. oh ya ka.. hehehe.. ingat betul2 .. kena simpan dalam walet bawak pi jalan2 ke blog-blog orang.. hahaha

    ReplyDelete
  2. hihi..perenggan pertama perli nad ka??:D

    cantik blogger kad tu taw..:)

    Nad demam tapi tak reti-reti nak tidur lepas tu blogwalking lagi..ish Nad ni..Adeh!!

    http://www.nornadiah.com/2012/05/fever.html

    ReplyDelete
  3. nad : eh terasa ke? :D..mana ada perli hehe..lorh nape tak g tido lagi ni

    ReplyDelete
  4. perhh.. siap ade blogger card.. nice

    ReplyDelete
  5. sama-sama :) hehe . thank you sebab suka ^_*

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Si matatajam : simple kan..saya suka :)

      Delete
  7. Datang dari segmen….as promise
    Sudah diletak URL anda dibloglist saya…
    Hanif blog bloglist - klik sini
    Bloglist adalah berdasarkan abjab
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

    Tiada paksaan..hehehehe
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanif : terima kasih..maaf sebab saya takde bloglist :(

      Delete
  8. Datang dari segmen….as promise
    Sudah diletak URL anda dibloglist saya…
    Hanif blog bloglist - klik sini
    Bloglist adalah berdasarkan abjab
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

    Tiada paksaan..hehehehe
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.

    ReplyDelete
  9. raihan xde blogger card..jeless tau..haha~

    jemput singgah,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/la-tahzan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raihan : ni pun sebab ada orang tolong buatkan huhu

      Delete
  10. puteri : haah baru je ada hehe

    ReplyDelete