Sunday, May 13, 2012

Segmen : Blogwalking Sampai Lebam

Assalamualaikum warahmatullah.


sala hari minggu semua. terima kasih kat pencinta pink sebab tag saya eh ^_^

klik banner kalau nak join eh


kamu, kamu dan kamu semua perlu blogwalking ke blog saya sebab blog saya ni simple, tak serabut dan banyak entri saya yang kamu kamu semua boleh jadikan renungan. walaupun entri yang ada sebenarnya untuk diri sendiri tapi saya harap ia boleh dijadikan renungan buat kamu kamu semua juga. selamat blogwalking semua ^_^


kamu kena tag dengan saya..

tirahzairi
blackjeepsu

26 comments:

  1. bangga siot kena tag! okeh aku akan jalan2 kat blog nih sampai lebam! hehehe :D

    ReplyDelete
  2. black jeepsu : tq tq..da join ke segmen tu :)

    ReplyDelete
  3. eza boom boom : terima kasih..eza join la sama ye :)

    ReplyDelete
  4. slm.. mekaceh sudi join segmen...done follow u back spt yg dijanji..sila semak senarai peserta...good luck!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deqla manjew : sama-sama..nnt sy semak ye :)

      Delete
  5. sya dri segmen yg sama..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    mohon follow sini yee..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweet Honesty : tq singgah..insyaallah nnt sy jenguk ye..salam kenalan :)

      Delete
  6. Blogwalking...!!

    Dari segmen yg sama.. :)

    Nur followw..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Nur : tq singgah n follow..nnt sy singgah ye..salam kenalan :D

      Delete
  7. Datang Blogwalking Sampai Lebam..

    jom blogwalking ke:

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. terjah sini dr segmen sama. jom BW smpai lebam ke blog sy pulak :D

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam_11.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Michelle : tq sudi singgah..nnt sy singgah ye..:)

      Delete
  9. singgah dari segmen sama. bukan setakat BW je,saya follow terus sini.hehehe..salam perkenalan

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. tengs tag tirah....
    black jeepsu bangga tue...hehhee

    ReplyDelete
  11. Salam singgah dari segmen yg sama..Da terjah n follow cnie..sudikanlah terjah n follow blog ifa balik(br ikhlas,xda paksaan)..jgn lupa exchange link tau..hehe..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Sh Hily : thanks sudi singgah sini :)

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yg sama

    done follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azza : thanks sudi singgah n follow..nnt sy jenguk eh..salam kenalan :)

      Delete
  14. dtg BW dr segmen yg sama. follow sini. 227. good luck eh. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9noL4 : tq singgah dan follow..jap g sy terjah awk lak eh :)

      Delete