Tuesday, May 15, 2012

Segmen : "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.

Assalamualaikum warahmatullah.

klik banner untuk maklumat lanjut

entri pertama hari ni, ini segmen la, SAYA BLOGGER HOT. hoho hot la sangat, hot temper ada la kot hehe. eh lupa pulak, terima kasih kat CheguAlong sebab jemput aku join segmen ni ye. ada 5 hadiah misteri lol tapi aku tak kisah menang ke tak itu nasib. aku join sebab nak meramaikan je hehe

CheguAlong suruh aku paksa tiga orang blogger join sama, jadi ni la tiga blogger yang kena paksa dengan aku haha..

cik hana
cik eza
miss nadya

tarukh tutup : 11.59 malam 16 Jun 2012

13 comments:

  1. Replies
    1. Nad : kena join..ni paksaan taw :)

      Delete
  2. hehehe...thanks for da tag ..nnt hana join erk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik hana : kena join taw..paksa ni ;)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. hee. rajinnya dye join segmen. gud luck ya ! :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik fiza : xde la rajin mana pun :D

      Delete
  7. salam ziarah, dr segmen yg sama :)

    http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

    ReplyDelete
  8. salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pencinta pink : tq sudi singgah ;)

      Delete