Thursday, May 24, 2012

GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.

Assalamualaikum warahmatullah.

join GA pulak hehe..menang ke tidak nasib la kan..aku join ni pun suka-suka je hehe

korang nak join juga ke..
klik je banner tu ye untuk maklumat lanjut..
tarikh tamat GA ni 7.6.2012.


ni dia mangsa tag aku hehe..

pencinta pink
michelle
hana


p/s : rajin pulak aku join kan hehe

21 comments:

  1. pencinta pink : join jgn tak join hehe

    ReplyDelete
  2. xleh nk klik pun banner tu hehe

    ReplyDelete
  3. hikhik...hana pun ada yer...ok2..insyallah hana join erk

    ReplyDelete
  4. singgah disini.. orang yang ditag salam kenal. jum lah join sekali :D ... amer jarang nak buat gievaway ni hoho..


    jum terjah peserta lain di senarai ini..
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-amercorner-giveaway.html

    terima kasih sekali lagi sudi join :D

    ReplyDelete
  5. best ni ..tapi tengah sibuk sangat....ada masa saya join

    ReplyDelete
  6. best ni ..tapi tengah sibuk sangat....ada masa saya join

    ReplyDelete
  7. zana : hehe lupa nak link kan banner tu..skrg dah ok :D

    ReplyDelete
  8. pet : sesaja je join..dpt ke tak nasib kan :D

    ReplyDelete
  9. eyqa hasnan : terima kasih :D

    ReplyDelete
  10. cik hana : ada2 hehe..join jgn tak join :D

    ReplyDelete
  11. amer : sesaja nak cuba nasib :D

    ReplyDelete
  12. #225 saing kaishin :p follow balik yee :p btw , datang singgah dari segmen yang sama :))

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/ga-amercorner-free-domain-and-aquapic.html

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete