Tuesday, May 1, 2012

kena block???

assalamualaikum warahmatullah.

dah dua hari rasanya aku tak blogwalking so hari ni cadangnya aku nak membalas secara besar-besaran la. ye la kan orang dah datang berkunjung takkan aku buat diam je..tak boleh la kan.


alhamdulllah ada juga la yang sudi datang berkunjung ke blog merapu aku ni. jutaan terima kasih aku ucapkan kepada semua yang sudi datang berkunjung tu. aku amat hargai semua tu.

so tadi aku klik la nama-nama yang ada kat fibok ngan komen tu takde la ramai mana pun, ada satu nama yang aku boleh katakan peberet aku la sebab apa aku tak tau cuma yang pasti memang aku suka masuk la blog dia. tup tup hari ni bila aku klik nama dia..


eh kenapa pulak ni, selalu ok je. kena block ke? kenapa block? kenapa kenapa dan kenapa? adakah sebab entri aku yang ni? ermm itu kan pendapat aku je. tak bermaksud aku setuju dengan benda tu. aku pun tak minat nak buat benda-benda macam tu, BUAT SERABUT KEPALA JE.


p/s : masing-masing ada pendapat so minta maaf kalau ada pendapat aku yang tak boleh diterima dek kamu ye -.-

6 comments:

  1. mungkin dia ada banned ip address tp kalau ip address n kebetulan no depan ip address blog ni sama ngn ip address yg nak dibanned so mmg akan tkena jugak..sis penah buat n org yg tk bsalah pun kena uhuk2

    ReplyDelete
  2. alahai siannyer..sabo2..ce try hari ni lak..hehe

    ReplyDelete
  3. oopet : erm agaknya la kan :)

    ReplyDelete
  4. sis : oo cane nak buat eh..ajar sikit :)

    ReplyDelete
  5. puteri : ok ok jap g saya try lagi :)

    ReplyDelete