Wednesday, May 2, 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger

Assalamualaikum warahmatullah.

tadi blogwalking jumpa segmen ni so terasa nak join la pulak hehe.

korang nak join klik je kat banner tu eh ^_^

tarikh tutup segmen : 06 Mei 2012 jam 11.59 malam

14 comments:

  1. TQ sbb join segmen miss z.,jom kenal dgn blogger lain lak

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. miss z : sama2..ok nnt saya jenguk diorang eh :)

      Delete
  2. dtg dr segmen yg sama.. dah follow u.. follow me back ..

    selamat kenalan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fara Chew : tq singgah :) ..i'll follow u soon :)

      Delete
  3. segmen yg sma..follow back

    http://namakusuzy.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. suzy : tq singgah jap g saya follow eh :)

      Delete
  4. ama singgah dari segmen yg sama .. alang alang tu singgah sini dan follow sekali :)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..salam knalan ye,,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pencinta pink : salam..tq sudi singgah jap g saya singgah eh..salam kenalan ^^

      Delete
  6. salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs.BuduBilis : salam kenal..tq singgah sini..hehe

      Delete
  7. salam :) dtg dari segmen yang sama, jemput jengah blog saya ya

    latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur-Azam Shahdan : tq sudi singgah..insyaAllah saya jenguk blog awk nanti :)

      Delete