Friday, May 18, 2012

kerabat diraja pukul orang?

Assalamualaikum warahmatullah.


SonaOne atau nama sebenarnya Mikael Adam Mohd Rafae, seorang pemuzik mendakwa beliau telah dipukul oleh seorang kerabat diraja di luar sebuah pusat beli-belah di Bukit Bintang sehingga menyebabkan beliau cedera parah di kepala dan terpaksa dikejarkan ke hospital bagi mendapatkan rawatan.

SonaOne bagaimanapun tidak mendedahkan identiti kerabat diraja tersebut, namun menurut sebuah blog hiburan szlihin.com, Hunny Madu seorang penyampai radio Fly fm telah mendedahkan identiti kerabat diraja yang telah memukul SonaOne di lawan twitternya.

picture by Cinema Online

Hunny Madu juga mendakwa, kerabat diraja tersebut telah melakukan perkara yang sama terhadap Hafiz Hatim (adik Hunny Madu), juga ditempat yang sama setahun yang lalu.


sumber : Cinema Online


p/s : aku tak tau nak cakap apa pasal ni

12 comments:

  1. macam2 sungguh dunia ni..ish ish..sabar jela..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Athirah : macam-macam kan manusia ni..

      Delete
  2. kelakar tgk muka kt profile pic.. mcm frust tetonggeng jek..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Sweet : bkn frust tetonggek tp bosan peringkat ke 8 :)

      Delete
  3. huh btul ke ni? kalo gitu tamau la g bukit bintangmalam ni.. nnti xpasai2 kna pkul.. malam esok ok kot.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korn : malam minggu lagi ramai org haha

      Delete
  4. bila kuasa ada...bila rasa kuat..tu nak pukul orang ajer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanif : kuasa boleh buat org lupa diri..bahaya

      Delete
  5. Replies
    1. Sis : tak semua org Johor camtu kan hehe

      Delete
  6. mentang2 la kerabat.tu yang rasa power sangat nak pukul orang.aiyaa

    ReplyDelete
  7. arelan : kerabat kentut busuk juga kan :D

    ReplyDelete