Wednesday, March 7, 2012

Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya

assalamualaikum w.b.t

kali ni aku nak join cik nad punya contest pulak..bukan nak kejar hadiah tu tp saja2 je nak join hehe

klik link ni anniversary 1 year Miss Nadya kalau korang nak join contest ni and like page kelab suggie malaysia (suger glider) ye ;)
due date contest ni 7 April 2012

klik banner ni utk like pics no 4001
cik nad suh tag 2 org
dyabunga
princess roses

p/s : belum join lagi dah share :p

6 comments:

  1. haha..kenapa nama dya?hhaha
    nanti dya join..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tq eza..saja je join contest ni..nak meramaikan je hehe

      Delete
  3. Salam,saya Admin nornadiah.com melawat peserta Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya..:)
    Terima Kasih sudi join dan sudi meriahkan contest Nad ni.
    Sepatutnya tajuk dia Giveaway tapi tertulis contest..:D

    Senarai Nama Peserta Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya
    http://www.nornadiah.com/2012/03/senarai-nama-peserta-contest.html

    Terima kasih kerana sudi memberi sokongan like dan Nad mengucapkan Semoga Berjaya..Amin..:D

    Submission Receive..:)

    ReplyDelete
  4. Salam,Admin nornadiah.com minta peserta update di link blog Nad ::

    http://www.nornadiah.com/2012/03/tarikh-tamat-contest-anniversary-1-year.html

    Minta cek nama ada ke tidak di sini ::

    http://www.nornadiah.com/2012/03/senarai-nama-peserta-contest.html

    Terima kasih kerana sudi memberi sokongan like dan Nad mengucapkan Semoga Berjaya..Amin..

    ReplyDelete