Tuesday, April 24, 2012

Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

Assalamualaikum..salam sejahtera semua.

sejak kebelakangan ni aku rasa malas nak join segmen-segmen ni bukan apa sebab aku takut tak terkejar je nanti. tapi kali ni aku rasa nak join segmen ni hehe sebabnya cik nad ni dah jemput aku so apa lagi join je la..opss ^_^

nak join jentik muka cik nad tu ^_^

sebelum ni aku ada join Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 dengan Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya pernah menang tapi.... ermm nak kena nad nih..jaga dia nanti hehehe

kali ni nad suruh komplen atau bagi pendapat tentang blog dia. ermm camne aku nak cakap eh, aku ni budak baru belajar je suruh komplen memang tak tau huhu

kalau bagi cadangan ditutup boleh tak nad? hehe tak reti la nak komplen lagipun punca aku aktif berblog pun sebab tertarik dengan blog nad ni la, aku banyak belajar pasal blogger pun dari blog cik nad ni, ermm kiranya nad ni sifu la kan so anak murid mana boleh lawan sifu kan hehe.

nad ni rajin review blogger lain so kadang tu kalau mood nak blogwalking kureng aku masuk blog nad je jentik-jentik link blogger yang ada sambil tu boleh belek-belek tutorial yang ada tu kot ada yang berkenan hehe.

gadget memang banyak, macam-macam ada tapi tak serabut kemas je nad susun. berat tak kot, kalau lambat loading page tu bukan sebab blog yang berat tapi sebab line yang #senget je bodek hehe

cukup dah kot aku ngarut nanti panjang-panjang sangat takut korang pitam pulak nak membacanya hehe. oh lupa pulak nak bagi tau tarikh tutup segmen ni 06 MAY 2012


p/s : fuh minta-minta la aku tak menang hehe

10 comments:

  1. nad akan ulaskan semua komen pd entry baru nanti..:)

    Thanks sebab sudi join..:)

    senarai nama da kua ::

    http://www.nornadiah.com/2012/04/senarai-nama-blogger-join-segmen-free.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad : hehe sama-sama..nanti saya terjah link tu eh :P

      Delete
  2. salam...saje singgah jejalan...join segmen yang sama. i dh follow u jangan lupa follow i back ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadyadapat-free-iklan-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs.BuduBilis : salam..thanks sudi singgah nanti saya jenjalan blog awk + follow skali :)

      Delete
  3. Replies
    1. EyqaHasnan : thank you so much :)

      Delete
  4. dtg sini dari segmen yg sama =) salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diera : tq singgah..salam perkenalan juga :)

      Delete