Sunday, April 8, 2012

tahniah kaishin.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

macam best je tajuk entri kan, bajet bagus sangat la tu ^_^.


entri ni aku buat sempena aku menang dalam Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya yang aku join hari tu.

tu yang dalam gambar kat atas tu la yang aku menang, Vitamin E Softgel yang di sponsor oleh Qma Shop. sebenarnya ni barang untuk kecantikan jadi nampak macam kureng sikit la untuk aku tapi takpe rezeki jangan di tolak, musuh tolak tepi. kan kan kan ^_^

jadi kat sini aku nak ucapkan terima kasih kat Nor Nadiah sebab buat contest tu dan juga kepada Qma Shop yang sponsor hadiah tu. jenguk la Qma Shop tu ye, macam-macam ada. ^_^

ada tujuh orang lagi pemenangnya jadi kalau korang nak tengok sapa lagi yang menang boleh jenguk SINI

p/s : tak sangka lak boleh menang..bangga kejap ^_^

6 comments:

  1. hik hik..tahniah tahniah..:)

    tak sempat jenguk semua pemenang lagik..:D

    ReplyDelete
  2. nad : tq tq hihi..saya pun tak menjenguk lagi :D

    ReplyDelete
  3. waa...hebat2....hana x pernah menang pun kalau join contest kat blog...kehkeh

    ReplyDelete
  4. tahniah...lepas ni akan semakin kacak...hikhik

    ReplyDelete
  5. cik hana : nasib baik je tu.. :)

    ReplyDelete
  6. puteri : betul juga kan hihi

    ReplyDelete