Saturday, April 14, 2012

Segmen Komen Blog By Hansya

assalamualaikum dan salam sejahtera.

aku kena tag ngan adik hanis syazana so sebagai tanda sokongan aku join la ye ^_^

korang nak join klik je banner ni

aku tak reti nak komen-blog orang ni sebab blog aku pun cincai je aku buat so ni je la komen aku untuk blog cik hanis ni..

simple blog dan aku suka yang simple-simple ni. tu je yang aku nak kata, lain-lain no komen -.-


ATTENTION !

- Hanis akan batalkan segmen ini jika penyertaan tidak melebihi 15 orang.
- 10 orang Blogger bertuah akan menerima header daripada Hanis.
- TAMAT pada 31 May 2012 ! pukul 7.00 malam !
- Senarai peserta akan diupdate sehari selepas tamat !
- Hanis akan Follow Blog korang selepas segmen tamat. *janji

5 comments:

  1. hehehe...rajin join segmen erk..gud luck :)

    ReplyDelete
  2. cik hana : org jemput saya join le..terima kasih :D

    ReplyDelete
  3. wah segmen best nih :D ,
    join amer nye giveaway juga,
    senang dan mudah seperti makan ayam kfc,

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

    sudi2 lah yerk :D

    ReplyDelete