Monday, April 16, 2012

merajuk ke.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

salam buat semua pembaca dan kawan-kawan blogger yang sudi baca entri aku yang ntah apa-apa ni (ada ke). aku ada perasaan yang kurang enak sikit sekarang ni. tak tau la kot kalau aku je yang lebih-lebih sebab aku ni memang selalu camni, orang takde apa aku yang moyok -.-


hurmm mungkin aku ada silap kat mana-mana kot sebab aku memang selalu cakap sebelum berfikir. aku sedar tu tapi mungkin sebab dah jadi kebiasaan so susah sikit aku nak ubah tabiat buruk aku tu.

sebab tu orang selalu kata "berfikir sebelum bertindak" kan, sebab taknak jadi macam ni la. orang lain tak layan aku takpe tapi kalau dia tak layan aku hurmmm alamatnya sepi la hidup aku cewah ayat kahkahkah geli ketiak aku :D

tapi macam mana aku nak buat eh, aku ni bab-bab memujuk ni memang fail la. aku ingat kalau ada exam pasal pujuk orang ni, gerenti tak kan lulus punya la. gerenti gagal punya. silap-silap cikgu yang ngajar tu jadi macam miss puff ajar spongebob ambik lesen, stress giler sebab dah beratus kali spongebob test lesen tapi tak lulus-lulus juga -.-


p/s : hurmmmmm

11 comments:

  1. Assalammualaikum bro,

    Sapa yg majuk?awek? hahaha, baru tgk ustaz azhr idrus tdi, dia kabo, tak yah pujuk2, pompuan ni sonang jo ha nak bagi ilang majuk, bagi dia emas, lau dak mampu, bgi la makanan/brg yg dia suka. Lau tak mampu jugak? Biaq pi la dia dgn rajuknya,hahahaha

    ReplyDelete
  2. la fail ke bab pujuk?

    minta maaf je kat dia..kan senang :)

    ReplyDelete
  3. Pujuk? Hmm.. Mcm ni la bro. Bro prgi Youtube. Cri lagu jiwang karat skit, bukak handset, bg msej,

    "Lagu ni utk kmu. *Tjuk lagu*"

    Percaya la, dia cair.

    ReplyDelete
  4. kejap je kalau girls merajukk.. :) xlama.. cayelah.. ehhehe

    ReplyDelete
  5. tinta lana : waalaikumsalam..
    erm betul da tu mmg cadang nak guna cara yang last skali tu.."biaq pi la dia dengan rajuk dia tu" kan kan hehehe

    ReplyDelete
  6. puteri : da minta maaf pun tapi dia senyap je..merajuk lagi la tu..biar dia cool dulu la :)

    ReplyDelete
  7. aisya lieza : biasanya mmg tak lama kan so biar dia cool dulu la :)

    ReplyDelete
  8. kehkeh..biasala tu...perempuan dan majuk tak boleh di pisahkan :P

    ReplyDelete