Tuesday, April 3, 2012

#1 Giveaway Happy Birthday : by MananQayyim

Assalamualaikum w.b.t

mula-mula nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada MananQayyim(MQ) sebab menjemput aku untuk sertai GA ni.

nak join klik je banner eh

GA ni MQ buat sempena hari lahir beliau 26 Mac, mak beliau 1 April dan kakak beliau 27 April. jadi selamat ulang tahun kelahiran buat MQ, mak MQ dan kakak MQ ye, semoga sentiasa beroleh keberkatan, dimurahkan rezeki, diberi kekuatan dan dilimpahi nikmat kesihatan buat menempuh liku-liku kehidupan atas muka bumi ni.

bagi aku blog MQ ni dah takde apa lagi yang perlu ditambah baik, dah cukup sempurna bagi aku. ini pendapat aku, orang lain aku tak tau sebab lain orang lain pandangannya.

Giveaway Happy Birthday anjuran MananQayyim(MQ) ditaja bersama oleh Kit Biasiswa (http://bit.ly/KitBiasiswa)

5 comments:

  1. Salam... terima kasih sudi join GA MananQayyim.com

    rujuk nota kaki di #1 Giveaway Happy Birthday : by MananQayyim --> untuk mengetahui cara nak menang....

    Selamat berjaya!!!!

    Sekian, Terima Kasih...

    ReplyDelete