Thursday, June 28, 2012

Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

tadi dah join contest, sekarang nak join segmen pula hehe

macam biasa lah, kalau kamu berminat klik banner untuk maklumat lanjut ye hehe

eh lupa pulak ada soalan nak kena jawab hehe

APA BLOG PILIHAN ANDA
erm aku takde blog pilihan sebab semua blog aku masuk, semua entri aku baca cuma kadang tu aku masuk dengan identiti 'silent reader' baca tapi tak komen atau tinggal jejak hehe


tarikh tutup : 30 Jun 2012 tepat jam 2 petang.

13 comments:

  1. amboi, bersegmen lak kita ari ni! gd luck

    ReplyDelete
  2. kesuma angsana : tetiba rajin lak nak join hehe..terima kasih

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen yer :)

    segmen bloglist membawa satu kisah yang sangat indah dalam hidup puteri ^_^

    ReplyDelete
  4. lala mhdnor : terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. puteri kasih : terima kasih :)

    kisah yg memberi sinar baru dalam hidup eh :D

    ReplyDelete
  6. Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan....dari segmen yang sama....http://eimah2328.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
    follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  9. niera dah follow sini :)
    btw,cantiknya blog awak !
    niera dtg dari segmen sama..
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  10. im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
    nice blog,kept blogging :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete