Tuesday, June 12, 2012

pewaris takhta bakal muncul.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

nampaknya tak lama lagi pasangan diraja, Prince William dan Kate Middleton bakal menerima kehadiran ahli baru dalam keluarga mereka. Baru-baru ini Kate Middleton telah mengumumkan bahawa beliau sedang hamil anak pertamanya bersama Prince William di Jubli Intan Queen Elizabeth.

Desas desus mengenai kehamilan Kate timbul apabila majalah In Touch Weekly menyiarkan gambar terbarunya yang menampakkan perutnya yang sedikit buncit.

"Penampilan Kate juga sedikit berisi dengan keadaan mukanya yang sedikit bulat," kata saksi yang kebetulan terlihat Kate di sekitar London 31 Mei lalu.




p/s : tak lama lagi ada siaran langsung satu dunia lagi la jawabnya hehe



4 comments:

  1. wah tak lama lagi adalah baby yang comel macam puteri...hikk :P

    ReplyDelete
  2. puteri : puteri Kate eh..hehe :P

    ReplyDelete
  3. klau ada baby baguslah takut perut berangin je tu yg nampak kembung hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesuma : tu la kan..entah2 angin je hehe

      Delete