Sunday, June 10, 2012

Malaysia kehabisan kertas kah?

Assalamualaikum warahmatullah.

salam hari minggu ye semua blogger dan reader di luar sana. buat apa hari ni? santai kat rumah je la kot kan. rehat-rehatkan minda setelah penat memerah mental dan fizikal kan hehe.



ok sekarang aku nak bagi nombor telefon kat kamu-kamu semua. nampak kan dalam gambar kat atas tu ada dua nombor telefon. ha korang ambik la kalau nak, aku bagi free je.

aku cukup benci kalau orang beli barang bayar pakai duit macam tu. apa dah habis ke kertas kat malaysia ni sampai kat atas duit pun nak menulis. ke dah kaya sangat sampai conteng-conteng duit. kesian kot kat AGONG tu, muka hensem dia kena conteng.

yang pelik nya kalau aku kembalikan baki kat orang yang sama guna duit macam tu, pandai pulak dia komplen kata duit tak laku la, bank tak terima la. pandai rupanya yang kamu bagi duit macam tu kat aku takpe pulak eh. @$#%$#

dah la aku malas nak bebel panjang-panjang nanti bertambah-tambah pulak dosa aku mengata orang. astaghfirullah -.-



p/s : sekolah tinggi bertingkat-tingkat, ingatkan 'pandai'nya pun bertingkat-tingkat juga. rupanya........haish -.-

6 comments:

  1. Mungkin mase die ni nak tulis nombor ni xder kertas...
    *think positif.. hehe

    ReplyDelete
  2. korn : erm ye la tu kot..biar je la hehe

    ReplyDelete
  3. Wahh.. siap bagi no. phone lagi. hehe. :D

    ReplyDelete
  4. sally : berminat ke..hehe :D

    ReplyDelete
  5. org tu syok kat awk kot...tu yg dia bg no phone :P

    ReplyDelete
  6. puteri : eee tak nak la saya hehe :P

    ReplyDelete