Sunday, June 17, 2012

BIRTHDAY GIVEAWAY AND UP YOUR FOLLOWER BY AINIE

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

aku telah di tag oleh cik yaya (foolishlovevictim.blogspot.com) jadi hari ni aku join segmen lagi lah hehe.


berminat? klik banner untuk info ye..

tiga orang yang di tag..

http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/
(cik fiza)
http://sallyyatiey.blogspot.com/
(sally)
http://akmaluv90.blogspot.com/
(pencinta pink)



p/s : jom ramai-ramai support ye (bodek) hehe

28 comments:

  1. dia ni memang rajin join segmen kan :P

    ReplyDelete
  2. thanx tag:)nanti ada mase join:)hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pencinta pink : sama2..join eh :)

      Delete
  3. thanks sudi join^^ senarai peserta akan di update dan akan diberitahu nnti ye^^

    ReplyDelete
  4. Nur Emilya : terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. senarai peserta dah di update . sekrang boleh la berblogwalking^^ rujuk sini ye! :D . http://ouhmylovely.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-giveaway-and-bakal.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. my eyes for shine : bereh boh..nnt sy terjah ye hehe

      Delete
  6. hai :)
    kita dr GA yang sama ..
    bW n folo cni skli.. hit me back oke :)
    http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  7. hye...
    sy dtg dr GA yg sme...
    done follow u ^^
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  8. Hai salam perkenalan..
    Eiqa done follow #265 dari GA yang sama.. Jom visit back..
    ^_____^

    http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  9. farhalurve : hai :)..tg sudi singgah..nnt sy singgah n folo sana pulak :)

    ReplyDelete
  10. !em@ gurlz : hye..tq, i'll follow u back soon :)

    ReplyDelete
  11. eiqa cik : salam kenalan juga..tq, jap g sy visit sana ye :)

    ReplyDelete
  12. gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

    ReplyDelete
  13. e-ra pasha : tq menjemput..ada masa nnti saya join eh :D

    ReplyDelete
  14. hai hai . dtg dr segmen yg sama :)

    http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-up-your-follower-by.html?showComment=1340300401978#c1347163916127804118

    ReplyDelete
  15. hai..datang dari GA n kumpulan yg sama..
    dah follow..
    jom singgah blog sy plak.. :)

    http://tyramitsulife.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  16. hyeeeeeeeeeee ! kite dr group 7 :)
    done follow awak. hehehe. jum folo kite.

    http://fafaeha.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  17. fafa eha : tq sudi follow..nnt saya follow awk pulak ye..salam kenalan :D

    ReplyDelete
  18. salam..dari segmen sama..done follow awak..harap follow kita blk..tq =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-birthday-giveaway-and-up-your.html

    ReplyDelete
  19. hye..cograte sbb menang..jgn lupa tuntut hadiah..awk menang untuk "free design blog" :) jgn lupa email kat saya detail pasal blog sbb saya nak design blog awk :) kalau awak sudi utk terima hadiah tu lah :)

    ReplyDelete