Friday, October 26, 2012

salam aidiladha

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

hello readers! how are you?

*****

jarang-jarang sekali baru ada entri baru dalam blog ni sekarang. aku minta maaf sebab kunjungan bloggers masih tak terbalas, komen-komen yang ada pun masih tak terbalas. lately asal kepala bertemu bantal jer terus 'hanyut' dibuai mimpi. tak macam dulu 3/4 pagi baru mata minta direhatkan *tua dah* :P

erm kali ni aku cuma nak ucapkan salam aidiladha buat semua bloggers dan readers sekalian. semoga kita sama-sama dapat menghayati erti sebenar raya korban ni yer :) semoga ibadah korban yang dibuat mendapat keberkatan dari-NYA 





p/s raya kedua kenduri sepupu, aku tak dapat nak pergi -.-

24 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidiladha. Jom takbir. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Haji to bro Kaishin and all Muslim Blogger.
    Selamat Hari Raya Qurban | Idul Adha | 1433 H 2012 M Have a great festive season and have a great time with your friends and family. Semoga mendapat rahmat dari Allah.
    Click to follow ♌¹³ Pseudosupra | aLive Blog di Nuffnangx. Saya akan follow balik secepat mungkin.
    Thanks in advance

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya aidiladha abg :)

    ReplyDelete
  4. ^^selamat Hari Raya Aidil Adha awk ~!

    ReplyDelete
  5. Salam Aidiladha untuk awak juga

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. se eh perut doh makan daging..hehe

      Delete
  7. sama2lah kita ye, even dh terlambat sikit hehehe

    ReplyDelete