Thursday, October 18, 2012

berubah wajah?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 
 
 
hello readers. what u doing?
 
*****
 
 
wah sudah seminggu aku tak menaip di sini. ada yang rindu ke? erm rasanya tiada siapa yang merindui blog picisan aku ni *poyo lak* ahaks!
dan seperti apa yang kamu nampak sekarang, aku adalah aku telah dibuat sedikit perubahan. actually aku ubah warna dan header tu saja, yang lain masih di kekalkan :)
sekali-sekala buat perubahan tak salahkan? ^_^
aku harap dengan perubahan ni dapat mengembalikan mood aku yang sejak akhir-akhir ni agak susah nak 'berkawan' dengan aku dan aku juga berharap perubahan aku buat ni tak menyakitkan mata kamu semua ye. erm itu saja yang aku nak katakan buat masa sekarang, insyaallah lain kali aku akan kembali menaip di sini.
titik



p/s erm kenapa ayat yang aku guna tu macam pelik je? korang rasa camna? -.-

9 comments:

  1. masa first masuk tadi..ingatkan tersalah masuk blog :P hehe

    sesekali buat perubahan boleh membangkitkan semangat ^_^

    Semoga mood berblog kembali semula 'berkawan' dengan abg :P hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ok tak kaler ni? sesuai lak dgn header tu kan :)

      harap2 mood tu sudi 'berkawan' semula :P hehe

      Delete
    2. kaler tu memang nampak sesuai sangat dengan header. Blog abg pun nampak lebih menarik dengan warna ini :)

      mood tu merajuk kejap je ngan abg kot :P hehe

      Delete
    3. terima kasih utk header tu yer :)

      Delete
  2. a'ak la,penggunaan ayatnyer tu lain mcm sikit lah..hehe
    blog ni bertambah ceria dengan pilihan color cm ni

    ReplyDelete
  3. wahhhh blog da berubah warna..CANTIK hehehehe ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape cantik tu huruf besar? hehe :P

      Delete