Monday, October 8, 2012

benda dah nak jadi.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 
 
 
hai readers sekalian , sihat dan berbahagia selalu hendaknya..
 
 
nasib baik dia comel kalau tak.....

 
 
 
 sikit lagi nak kena biji mata aku...huhu




p/s aku hanya menaip apa yang aku rasa nak taip...titik

26 comments:

  1. tulah nasib baik tak kena mata...adeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan, sikit je lagi hehehe

      Delete
    2. ha ah..memang nampak dekat sgt...kena hati hati tau lepas ni :)

      Delete
    3. erm akan lebih hati hati lepas ni :)

      Delete
  2. Alamak ganasnya kucing tu..
    bahaya pula tgk mcm tu,
    semoga cepat sembuh luka tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia mmg kasar bila bergurau..
      isyaallah kejap jer sembuh luka tu..tq

      Delete
  3. ish...seriyau lah..leh luka kornea taw dibuat kucing tu..adusss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan, nasib sempat tutup mata kalo tak...entah apa jd

      Delete
  4. Aikk ni mesti kena cakar kan??? sakitt nyeeerr ;'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kena cakar pun..padan muka sy ;P

      Delete
  5. kena cakar ke weyh? sket lg kena mata tuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kena cakar nasib baik sempat tutup mata..

      Delete
  6. takut plak dia tgk..nasib baik xkne mata..

    ReplyDelete
  7. angah memang fobia dengan kucing takut kena cakar macam tu la...huhuhu.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. dah biasa kena cakar tp kali ni teruk sikit..

      Delete
  9. Dahsyat sampai kena cakar kat muka. Nasib baik tak kena mata kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa tu tgh dukung dia, tiba2 kena cakar lak..

      Delete
  10. thats why la hana takut nak dekat dengan kucing... dah pernah kena cakar kat kaki sampai sekarang fobia bila kucing mai dekat..hehehe.make sure bersihkan luka n sapu ubat kat luka tu yer awk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh dekat kaki pun dah penah kena gigit masa nak leraikan kucing tgh gaduh..terbenam dua taring kat kaki..huhu

      Delete
  11. ganasnya kucing tapi comel...heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ganas pun hero la katakan...hehe

      Delete
  12. MINTA TOLONG SHARE DAN SEBAR2KAN http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/manusia-kejam-apa-salah-mereka.html

    ReplyDelete