Friday, August 10, 2012

pakcik posmen datang rumah aku!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lagi sembilan hari ramadan akan melabuhkan tirai, macamana dengan persiapan menyambut lebaran? dah siap semuanya? erm mesti meriah sambutannya nanti kan? ^_^..aku takde buat apa-apa persiapan pun lagi dan mungkin juga aku takde buat persiapaan apa kot tahun ni. baju raya tahun lepas masih elok lagi jadi aku cadang nak guna baju tahun lepas je lah (mood shopping takde)


Pakcik posmen datang dah tentu la nak hantar surat kan? takde yang pelik pun kan hehe..aku ni jarang dapat surat sebenarnya selalu kalau posmen datang tu bagi surat untuk ayah aku je jadi bila ada surat untuk aku rasa teruja la sikit hehehe (senget)

Satu tu kad raya dari PUTERI KASIH (terima kasih ye) dah lama rasanya tak dapat kad raya. kali terakhir aku dapat rasanya lapan tahun lepas kot, erm lama kan hehehe

Satu lagi keychain dari CERITERA ALLINE, dia sponsor hadiah yang aku menang dari GA NURMUJAHIDAH hari tu. terima kasih juga aku ucapkan ye ^_^

Erm tu je lah yang aku nak cakap kali ni, lain kali aku buat cerita lain pula ye..selamat berpuasa dan selamat membuat persiapan lebaran nanti tapi jangan sampai membazir sebab MEMBAZIR TU AMALAN SYAITAN.



p/s mood kelaut la pulok..ish!!!!

17 comments:

  1. Replies
    1. Nurulee : teruja pula rasanya..hehe

      Delete
  2. yeah ! bestnye dapat kad raya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Rongoks : mmg best sbb dah lama tak dapat..hehe

      Delete
  3. best kn dpt kad raya..tpi tula mood beraya tak mai2 lagi..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pencinta pink : erm sama la mood raya tak sampai lagi ni..huhu

      Delete
  4. jom kita gi shopping raya abg :P hehe

    sama-sama abg :) hope you like it :)

    p/s tiba-tiba kelu nak komen :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puteri kasih : mood nak shopping takde la..huhu

      Delete
  5. tu la setelah berkurun xdpt kad raya.. thun ni ade jugak 2-3.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisya : tu lah kan..selalu dpt msg selamat hari raya je..hehe

      Delete
  6. Replies
    1. Cik Angah : bestkan..jarang-jarang dapat hehe

      Delete
  7. wah dapat kad raya.. comel plak tu... jeles..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. meesupergirl : untung sbb org yg bagi..hehe

      Delete