Tuesday, August 28, 2012

kembali setelah sekian lama.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.




wah! dah seminggu aku tak menaip kat sini kan..ada yang rindu ker? *poyo* :P kamu semua apa khabar? mood raya masih ada ker? erm boleh lagi kot kalau nak ucapkan selamat hari raya kan? hehe

layan gambar raya ari tu je lah hehe

adik aku, papa n mama aku, akak aku n anak2 sedara aku.

amar aka nobita

nurul iman aka hima chan

encem tak? :P

yang kat atas ni gambar yg aku 'snap' masa raya pertama ari tu. ada gambar satu family tp dalam kamera adik aku jd tgk la kalau adik aku upload gambar tu dalam blog dia boleh la kamu semua tengok, itu pun kalau adik aku upload lah hehehe.

bersambung......

p/s raya macam tak raya jer rasa :(

8 comments:

  1. singgah beraya kat rumah abg...eh silap..blog abg..hehe :P

    kat atas ni..ada nobita..ada hima chan yang comey...yang gmbr last tu..hero mana plak? :P

    p/s nak gi singgah blog azizee lak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. puteri kasih : shinchan pun ada tp ntah mana pegi gambar dia..ilang lak :P

      Delete
  2. ko posing macam nak makan aku je..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. momo : bab posing aku memang failed..hehe

      Delete
  3. Replies
    1. tirahzairi : sy raya smpi kg gerai jer..hehe

      Delete
  4. pesal bergambar solo pulak ko ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. KA : ada gambar ramai2 tp dlm kamera adik aku..hehe

      Delete