Friday, November 14, 2014

Nombor telefon pelacur?

Bismillahirrahmanirrahim. 
 Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hmm, sejak bila aku ada simpan dan menjadi penyebar nombor telefon pelacur? Sejak bila aku jadi bapak ayam ni? Ada sesiapa yang boleh beritahu? Aku tak tahu langsung ni! o_O



Pelik bin ajaib bila log in nuffnang untuk tengok trafik dan sebagainya dan tertengok list keyword untuk minggu ni. Tersengih macam kerang busuk bila tengok keyword 'nombor telefon pelacur' tu. Haish, senang sangat orang nak buat maksiat sekarang ni kan. Google kan saja, segala informasi di hujung jari anda. Hellokan saja, ayam pun sampai. Hmm, jangan sampai Allah turunkan bala ya! Bukan kamu seorang saja yang akan kena nanti! o_O

Lagi satu, rumah merah pak long burung tu apa? Hmm, apa pun tak boleh. o_O

1 comment:

  1. macam dah tak ada benda lain nak dicari....apa nak jadi dengan manusia sekarang ni..guna teknologi untuk cari info yang tak berguna

    ReplyDelete