Tuesday, February 21, 2012

segmen tambah follower sampai pengsan

Assalamualaikum warahmatullah

Aku ni baru lagi dan baru mula nak belajar mengesot pasal blogging ni..jadi aku rasa aku perlu join segmen ni dan juga sebagai tanda aku sokong segmen ni..boleh kan ^_^

nak join klik je kat banner tu ye..

Nama aku KHAIRIL tp kat blog ni nama aku KAISHIN..kenapa apa aku pilih KAISHIN ye..kalo tak silap aku KAISHIN ni maknanya gembira kalo translate dari bahasa cina..jadinya aku nak happy-happy je blogging ni..betul kan hehe

Aku buat blog asalnya sebab aku nak buat blog ni ibarat diari hidup aku la..sambil-sambil tu aku boleh jalan-jalan masuk blog orang lain..baca apa yang diorang tulis, lagipun boleh dapat tau banyak ilmu sebenarnya sebab macam-macam jenis blog yang ada sekarang ni kan..ada yang blogging pasal kesihatan, sejarah, politik dan banyak lagi le yang aku boleh explore..siapa aku???


22 comments:

  1. yup...slamat berblogging bro...

    newat blog da semakin maju...penulisan pun da smakin power...

    byk bw sbb dgn bw kita akan blaja dgn blog org lain...aku support ko bro...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq bro support aku..

      apapun kita sama-sama support la ye :)

      Delete
  2. hai..lezza singgah and follow skali. Thanks sebab sudi join and happy blogging =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai jugak utk leeza ;)..tq singgah n follow..

      Delete
  3. salam... singgah & follow dari segmen yg sama... singgah balik kat blog saya & jangan lupa follow! :)

    http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  4. datang follow sini yer....
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beres dah jal..tq singgah sini Jal :)

      Delete
  5. Here .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  6. Datang dari blog Leeza
    Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

    ReplyDelete
  7. singgah & follow dr segmen yg sama
    follow sini :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  8. Hai, singgah dari segmen sama :)
    Follow awak, nanti singgah blog saya pula ya !
    http://lifeoftyra.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  9. jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

    jgn lupa g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  10. hye ..saya dtg dari segmen yang sama. jemput dtg ke blog saya ya. ;)

    http://princessrosesdiary2012.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. salam syg dr cik buaya :)

    singgah n follow dr segmen sama :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. dr segmen yg sama -->


    http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  13. help! help! dah nak pengsan sesangat dah ni
    datang folo dari segmen yang sama
    .........................................
    salam ukhwah
    .........................................

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan..sye dtg dari segmen yg sama..done follow ur blogger..hit me back :)


    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  15. done follow ^_^ jenguk sini plk ye..

    http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  16. follow sni dr segmen yg sma ;)

    jemput datang :D

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete