Thursday, February 23, 2012

Arigato..

Assalamualaikum wbt..

Chewah cam best je tajuk tu kan, cakap jepun tu padahal tu je yang aku tau pun ^_^

Ok la ye..sebagai orang baru yang masih dalam proses pembelajaran dan pengenalan, kehadiran pengikut (follower) dan pembaca memang amat-amat diperlukan bagi mendapat maklumbalas berkaitan kekemasan blog dan keberkesanan entry2 yang aku buat kat sini (bagi aku)..ayat skema giler hehe
pinjam kat pakcik google

entri ni khas aku buat sebagai tanda aku menghargai semua follower dan tetamu-tetamu yang sudi singgah dan baca entri-entri aku yang tak seberapa kat blog ni ye..terima kasih bebanyak ye semua..singgah-singgah la selalu ye ;)

wassalam..


p/s : org memberi kita merasa, org berbudi kita berbahasa (btl ke ni) ^_^

12 comments:

  1. sama2...hehehe....tolong jawab bagi pihak others blogger :P

    ReplyDelete
  2. ho yeah..kesabar tu penting dan sekarang membuahkan hasil bukan?

    cuma lagu rasa mcm mengganggu sikit..:)

    p/s :: awai ag nk beli..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. da semestinya cik nad..

      trial je buh lagu tu..nak tgk pandangan org lain :)

      Delete
  3. tarahal la bro...kita sama2 nak idup dlm dunia blog ni maka kne la tlg antara 1 sama lain kn??

    pndapat aku lagu tak perlu pun takpe...lpstu background entri klu wane putih je pun ok...bru senang nk baca...penulisan biar mudah difahami...

    org suke kunjung blog sebab penulisan yg menarik...

    p/s : dpt selit tips2 pun bgus gk...

    ReplyDelete
  4. semua orang bermula dgn langkah pertama..

    ReplyDelete
  5. dyabunga..tq sekali lagi hehe

    ReplyDelete
  6. si budah kachak..tq banyak2 bro,lagu tu aku pun rasa cam tak best je..tips eh ok2 akan diusahakan..

    ReplyDelete
  7. man..pelan-pelan kayuh ye tak haha

    ReplyDelete