Saturday, February 18, 2012

Alhamdulillah..selamat pergi dan balik ^_^

Assalamualaikum warahmatullah...

Memula syukur alhamdulillah perjalanan pergi dan balik berjalan lancar..boleh dikatakan langsung tiada kesulitan tapi kalau bab "jammed" tu biasa la kan ;)


Mesti korang pelik kot, kenapa tiba-tiba sebut pasal perjalanan pergi balik..aku trip ke kelantan semalam pegi ambik mama aku kat rumah makcik kat pasir putih,kelantan..mama aku dah seminggu kat sana sebab kena jaga tok ayah aku..kalau ikutkan mama aku nak balik lama dah tapi tak boleh sebab makcik aku tu ada urusan so dia tak sempat nak tengok2kan tok ayah aku tu..dan sekarang disebabkan makcik aku tu boleh dikatakan selesai la urusan dia jadinya mama aku dah boleh lepas tangan le kan..apa lagi mama aku pun "calling2" la suruh pegi ambik dia..


Makanya semalam (16/2) tengah hari aku gerak and sampai sini balik pukul 2230 tadi..erm cam pegi balik hari je kan..1300(16/2) gerak sampai sana pukul 2230 pastu pukul 1030 (17/2) gerak sampai sini tadi pukul 2230..hehe kan ke hari jumaat so berenti solat jumaat itu pasal jadi lambat..kalau tak paling lama pun 9 jam je hehe

Erm mata dah pedih..badan pun dah rasa cam letih je so aku stop kat sini je la ye..

wassalam..


p/s : blogwalking jap le..terima kasih semua ^_^

8 comments:

  1. giler jauh r...

    Alhamdulillah selamat smpai..smpai terus blogwalking ke?

    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang jauh pun..tu pasal jarang2 balik..

      siap mandi makan td terus je bw hehe

      Delete
  2. jalan jauh tu.. rehat cukup2 k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok cik eza..memang nak kena rehat pun :)

      Delete
  3. mata pedih pun sempat lagi blogwalking eh..hehe

    ReplyDelete
  4. rht ckup2 bro...kang dtg pnyakit klu xckup rht...

    ReplyDelete