Tuesday, September 25, 2012

happy birthday to you!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 
 
 
Hai bloggers dan readers sekalian..
macamana dengan hari kamu semua?
OK atau KO? hehe 
 
erm memandangkan tajuk pun dah happy birthday jadi aku straight to the point je lah yer :)
aku ni tak reti nak bermadah-madah or nak mengucapkan kata-kata manis atau apa-apa je lah yang sewaktu dengannya.
 
kali ni aku nak ucapkan selamat ulang tahun kelahiran kepada PUTERI KASIH, semoga sihat selalu, berbahagia selalu, dimurahkan rezeki, dipermudahkan dalam segala urusan dan semoga apa yang dihajatkan menjadi kenyataan.
 
nah kek coklat kegemaran awak :P
 

  gambar
 
 
p/s erm hadiah ada tapi mungkin lambat sikit kot :P  

7 comments:

  1. terima kasih abg..bestnyer dapat kek coklat :P

    p/s kelu dah ni ^_^

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to her ^^
    Semoga dimurahkan rezeki dan panjang umur ;D

    ReplyDelete
  3. Sis puteri dapat kek coklat tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun puteri kasih ..

    ReplyDelete