Sunday, January 25, 2015

JANGAN LUPA "LIKE" TAU!!!

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum dan salam sejahtera.

JANGAN LUPA KLIK "LIKE" TAU!!!!!

ini boleh mendatangkan kemarahan!!! T,T

Sila "LIKE" untuk terus membaca. Ini adalah pop-up yang paling aku menyampah bila buka page atau website. Selalunya pop-up ni keluar bila klik link yang ada dalam media sosial, macam muka buku. Kalau "like" yang di minta tu untuk page yang berfaedah takpe la juga. Ini kekadang tu bila dah "like" rupa-rupanya page ahli mesyuarat tingkap yang di "like". Kalau ada X di penjuru kanan pop-up tu memang aku klik X tu je. Tapi kalau takde X kat pop-up, aku klik X kat penjuru kanan "tab" je la. Minta maaf bebanyak la ye. Kalau kamu klik link blog ni dan ada keluar pop-up yang karut marut tu, jangan segan-segan untuk klik X ya. Biar la tak dapat trafik, daripada dapat sumpah seranah orang.

Sekian melaporkan.


p/s: tak boleh tidur. nak 'membaca', bila klik link ada pop-up. Terima kasih!

2 comments:

  1. sama la. aku pun nyampah gak.

    ReplyDelete
  2. salam awak...awak kt mn skrg..hihi..still blogging...

    sy nak tanya duit awak dulu saya dah bayar ke belom ye?

    nanti sms sy.. 012-9431035

    ReplyDelete