Thursday, February 13, 2014

Nivea In-Shower Skin Conditioner?

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Apa cerita pasal nivea in-shower skin conditioner ni? Hurm, kalau tengok apa yang di tulis dalam gambar tu, ia mampu memperbaiki 10 tanda-tanda kulit kering dan kulit rosak ya. Sepanjang hidup aku tak pernah lagi aku guna 'body lotion' rasanya. Orang kerja kasar macam aku ni perlu guna 'body lotion' kah? Nanti aku fikir semasak-masaknya ya! Heh 

Aku pengguna nivea juga tapi bukan 'body lotion'. Aku guna 'nivea men invisible for black and white' yang calit di celah lengan saja. Aku tak rasa aku perlu guna 'body lotion' ni tapi bagi sesiapa yang cakna tentang penampilan diri bolehlah difikirkan untuk mencuba produk ni. Siapa tahu hasilnya bakal menceriakan hari anda! Tak cuba tak tahulah hasilnya, kan? hehe.



p/s : buka email ada iklan ni, terus jadi entri. peace :)

4 comments:

  1. rasa macam tak pernah lagi guna product nivea..ni macam gel mandian ke?

    ReplyDelete
  2. tuk lelakinye takde promo ke bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasanya benda macam ni untuk permpuan je kan, orang lelaki jarang-jarang je guna.

      Delete