Thursday, January 31, 2013

kejap ada, kejap takde..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

hai bloggers dan readers sekalian,
sedang apa dan di mana?

*****

kejap ada, kejap takde..dah macam iklan biskut chipsmore pula kan? hurmm itulah kaishin sejak kebelakangan ni, muncul sekejap lepas tu lama-lama baru muncul semula. entah sampai bila keadaan ni akan berlanjutan, aku sendiri pun tak tahu. harap sangat aku akan kembali macam dulu, kemaskini entri setiap hari sekurang-kurangnya satu entri, respon kepada komen-komen yang ada, berjalan blog dan macam-macam lagi.

hari-hari join chengut termenung :P

actually kalau nak kata takde idea, tak kot sebab idea sentiasa ada, ada je cerita yang nak di kongsi tapi setiap kali nak menaip mood menulis melayang entah ke mana. erm bila kepala dah mula fikir pasal mood yang tiba-tiba hilang tu alamatnya jadi draf je la entri tu.

erm itu la kelemahan yang perlu aku atasi sekarang, kalau tak aku rasa bukan setakat bersawang je blog ni silap-silap kena makan dek anai-anai rebah menyembah bumi la blog ni jawabnya. 


p/s mencari solusi

16 comments:

  1. nak ikut termenung macam chengut gak :P

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. In Sha Allah..akan diusahakan :-)

      Delete
  3. xpe..aslkan ade..jgn synap smbi bbulan2 dahla..huuuu....
    yaya pon jrng sgt update entri..tp kat lam pale ni bnyk tajuk nak wat..hehe ;p

    ReplyDelete
  4. si kucing termenung memikirkan si janda yg direbut2 x dapat... hihihi
    tp kucing jantan ke tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erm ye la kot sbb mmg kucing jantan pun..hehe

      Delete
  5. biasa la tuh. aku pun kdg2 bila nak menaip je, mood hilang. mood layan movie lak timbul. terus x menaip.

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm kena tunggu mood ok la jawabnya..

      Delete